לימון פרסי במטבח 

לימון פרסי (או לימון פרס) הוא פרי קטן בעל קליפה דקה וצהובה. הוא ידוע גם בשם "לימון יפני" או "לימון מיני". הנה כמה פרטים נוספים עליו:

  1. טעם וארומה: לימון פרסי הוא פחות חמצמץ מהלימון הרגיל ויש לו טעמים מעודנים יותר. הוא מוסיף רעננות ומעט מתיקות למנות.
  2. שימושים קולינריים:
  1. תכונות בריאותיות: כמו שאר הלימונים, גם הלימון הפרסי עשיר בויטמין C ונוגדי חמצון. הוא תורם לבריאות העור ומערכת החיסון.
  2. אחסון לימון פרסי : כדאי לשמור אותו במקום יבש וקריר. ניתן גם להקפיא אותו או לשים אותו במקפיא כדי לשמור עליו לאורך זמן.

כמובן! הנה עוד פרטים על לימון פרסי:

  1. הכנה ושימושים:
  1. תרבות וחשיבות:
  1. מציאת לימון פרסי:
  1. מתכונים נוספים: